nomadways-team

НОМАДУЕЙС БЪЛГАРИЯ

 

alexandra nikolova nomadways

АЛЕКСАНДРА НИКОЛОВА
До момента Алекс се е занимавала с голямо разнообразие от проекти. През последното десетилетие предимно е набирала опит като онлайн маркетинг експерт и консултант, предприемач и иноватор. Работила по разнообразни проекти – от онлайн игри, през платформа за събития, до социална платформа за подобряването на градската среда. В момента преследва най-големите си страсти – музиката, изобразителното изкуство и създаването на проекти, които да променят средата и хората към нещо по-добро, градивно, красиво и хуманно.

oleg kabakchiev nomadways

ОЛЕГ КАБАКЧИЕВ
Сериен предприемач и диджей. Олег вече има зад гърба си няколко успешни и неуспешни бизнеса и използва всяка свободна минута да се развива и да опитва нови проекти. Основател и главен участник е в DJ платформа и култов софийски бар, вълнува се изключително силно от политика, музика и иновации. Има дългогодишен опит в дигиталния маркетинг и бизнес развитието, а от известно време е силно завладян от възможностите за използване на изкуството за създаване на по-добра среда и повдигане на важни диалози.

Можете да ги намерите в групата NOMADWAYS BULGARIA във Facebook по всяко време!

NOMADWAYS ОСНОВАТЕЛИ

АН МЕРЛИН
Ан е дизайнер, който номадства и работи на свободна практика. Тя е абсолютна машина за идеи и работи поне над 1001 проекта по едно също време. Строила е дигитална градина на Сейшелските острови, рисувала е плакати за арт център в Сенегал, зашивала е тяло на китайски дракон с глава на магаре за училище в Турция и е работила над множество проекти с културна, образователна и социална насоченост по целия свят. Живяла е във Франция, Гърция, Бразилия, Сейшелите, Португалия и постоянно е на път. Може да работи от всяка точка на земното кълбо! Виж на www.annemerlin.net за да научиш повече за нея!

МИГЕЛ СТИЧИНИ
Кралицата е… Кралицата е някой, оформен от обстоятелствата и реалността. Независимо дали ти харесва или не, никой не може да остане безразличен към тази дива с изключително забавно и остроумно присъствие. Кралицата е прекрасен партньор, който успява да премине отвъд всякакви политически и полови граници. В моментите, в които ние сме куртоазно учтиви, Кралицата е директна и ядлива; когато ние сме безразлични, дивата е яростна и активна. Тя е урбанистична, етническа, бъбрива. Кралицата е дива. А дивата е Мигел. Следователно, Мигел Стичини е Кралицата ;)

РАВАН ОДЕ
Мениджът и координатор на културни проекти, Раван е развила своите умения с участието си в мултикултурни проекти в Европа и Палестина. Тя е координирала и организирала международни проекти в Бирзейт, участвала е в множество проекти във Франция и Турция. Тя също е управлявала и координирала визията, целите и медийните проекти за посолството на Обединените арабски емирства в Брюксел. В момента тя създава нови проекти, които са свързани с нейния произход и я вдъхновяват!